Start vandaag met het onderwijs van morgen!

Onderwijs op maat van jouw leerlingen en school

Ons leerplatform vertrekt vanuit de noden van jouw leerlingen, klas en school. Je kan plannen, leerlingen betrekken, opvolgen en bijsturen.

Binnen Noteble kan je ook op een eenvoudige manier trajecten buiten de schoolmuren faciliteren en externe evaluatoren en ouders actief betrekken.

the-main-owl (1-small)

Enkele scholen die deel maken van de Noteble community

Maak deel uit van de groeiende Noteble community

Benieuwd hoe andere scholen Noteble gebruiken? Aarzel niet om ons aan te spreken zodat we je in contact kunnen brengen met één van onze communityleden. Stuur een mail naar [email protected] en start vandaag met het onderwijs van morgen!
9ee4d6f9f8265b3f85b118d84d65e557

Noteble is een gebruiksvriendelijk evaluatieplatform voor de leerkrachten en geeft een duidelijk overzicht van de aangereikte en niet aangereikte leerplandoelstelling per project, leerling en klas. Je kan als school verschillende aanpassingen of instellingen doen in functie van de eigen visie op evalueren. Een meerwaarde én positieve ervaring is de opbouwende samenwerking en ondersteuning van Noteble.

Marc Van der Eycken (TAC - TSM Mechelen)

Voor binnen ...

Voor de leerkracht

Ondersteuning tijdens het coachen van de leerling

Voor de leerling

Een groeitraject op maat van jouw passies en talenten

Voor de coördinator

Dashboard en informatie op maat van de coördinator

... maar ook buiten de schoolmuren!

Voor de ouders

Krijg snel een duidelijk beeld waar jouw kind staat

Voor de externe mentor

Eenvoudig begeleiding geven op de werkvloer

1-Plan-(step)-smallkopie

Plan vooruit

Maak gebruik van Noteble om uw dynamische jaarplanning op te stellen, om uw lessenrooster in te lezen, de kalender op te vragen, to do’s op te volgen of om de leerling zelf taken te laten inplannen.

Klik hier voor meer details.

Betrek je leerling actief in het leerproces

Stel instructies op of geef dynamische oefeningen op maat van de leerling. Organiseer livestreamsessies via Google Meet of Microsoft Teams. Ga in gesprek met de leerling door feedback te geven en input te krijgen van hen.

Klik hier voor meer details.

2-Engage-(step) (1)-small
3-Monitor-(step)-(1)-small

Volg de leerling op via jullie manier

Evalueer en rapporteer op de manier die het beste werkt voor jullie school: bijvoorbeeld via rubrics, punten, competenties of kleuren.

Volg de leerling op via ons actieve leerlingvolgsysteem of geef afwezigheden door.

Noteble bevat ook een talentenportfolio van de leerling, dat leerdoelen van zowel binnen als buiten de school kan omvatten. Dit kan vak-, klas- en jaaroverschrijdend!

Alles is mogelijk binnen Noteble.

Klik hier voor meer details.

Stuur bij op basis van analyse en data

Elke leerling heeft zijn eigen leerprogressie en leerstijl.

Speel in op zowel groeipunten als sterke punten en stuur jouw planning bij waar nodig of laat de leerling zichzelf inschalen en zelf zijn taken inplannen.

Klik hier voor meer details.

4-Adapt-(step)-(1)-small

En veel meer ...

Integraties met platformen

Noteble is gekoppeld met Google Classroom, Microsoft Teams, administratieve pakketten (Wisa en Informat), lessenroosters (Untis, EDT, TimeTech, Myro), Discimus, …
Klik hier voor meer details

Stage & duaal leren

Praktijkervaringen zoals stages en Duaal leren hebben een belangrijke plaats binnen Noteble. Samen met de evaluatoren van het stagebedrijf, kan een traject op maat uitgestippeld en opgevolgd worden.

Talentenportfolio

Het talentenportfolio van Noteble geeft de leerling de kans om een overzicht van behaalde competenties en leerdoelen binnen en buiten de school te verzamelen of zelf doelen te stellen.

Copyright 2021 Noteble (onderdeel van Ivolve BV). All rights reserved. - voor vragen: [email protected]