Welkom bij Noteble, het platform voor onderwijs op maat!

Onze pijlers

One size doesn't fit all

Elke leerling is uniek: iedereen heeft een andere achtergrond, competenties, passies of voorkennis. Noteble biedt daarom een platform aan dat onderwijs op maat ondersteunt en eenvoudig maakt zonder extra tijdsbelasting voor de leerkracht en administrator.

Onderwijs over de schoolmuren heen

Het groeien en leren stopt niet binnen de schoolmuren. Toch beperken platformen zich tot enkel het schoolse gebeuren. Noteble maakt het mogelijk om alle actoren te betrekken bij het leren zodat de leerling en leerkracht overal, los van plaats, tijd en context, kunnen groeien.

Open onderwijsplatform

Elke school heeft zijn eigenheid: een specifieke evaluatiestrategie, unieke opvolging of manieren van aanbieden van lesmateriaal. Noteble werkt samen met andere reeds bestaande platformen, zodat jullie de manier van werken en de eigenheid behouden.

Mijlpalen

Proeftuin met eerste scholen (2018)

Noteble is begin 2018 gestart in samenwerking met Technische Scholen Mechelen met als doel om ‘competenties op een eenvoudige manier op te volgen en te evalueren’. Ondertussen is het platform uitgegroeid tot een breed gedragen onderwijsplatform.

Winnaar Ideaal Duaal (2019)

Het Agentschap voor ondernemersvorming SYNTRA Vlaanderen zoekt met de wedstrijd ‘Ideaal Duaal’ de meest innovatieve ideeën om duaal leren verder vorm te geven. In 2019 was Noteble één van de drie winnaars van deze wedstrijd.

Openstellen platform (2019 - 2020)

Na onze overwinning hebben we het platform opengesteld voor de buitenwereld. Op een zeer korte tijd is het platform van 5 naar 60 scholen gegroeid. Schooljaar 2019 – 2020 hebben we gebruikt om het platform verder te optimaliseren én als voorbereiding voor onze volgende grote stap – het brede onderwijsplatform.

Team

Noteble is gestart door twee gepassioneerde co-founders en verscheidene developers die het platform mee ondersteunen en uitbouwen. Noteble is een onderdeel van Ivolve BV (BE 0631.968.361 – Spoorwegstraat 27, 9060 Zelzate).

Jasper Goyvaerts
Business uil Noteble
Altijd te vinden voor brainstorms met
en input van de community
Improspeler

Contactgegevens: [email protected] & +32 498/70.11.21

Joost Berg
Technische uil Noteble
Altijd op zoek naar technologische uitdagingen
Wereldreiziger

Contactgegevens: [email protected] & +31 626/50.63.59

Copyright 2021 Noteble (onderdeel van Ivolve BV). All rights reserved. - voor vragen: [email protected]