Betrekken van alle actoren in het leerproces

Betrek alle partijen via nieuws & meldingen, berichten, feedback, online lesgeven en meer.

Participatie voor leerkracht en beheerder

  •     COMMUNICATIE    
  •     FEEDBACK    
  •     ONLINE LES    
  •     OUDERS    
    COMMUNICATIE    

Communicatie

Stuur via ons online berichtensysteem

Gebruik ons online berichtensysteem om met elkaar in contact te staan. Je kan je eigen topic starten en via een uitgebreid berichtensysteem communiceren met je collega’s, leerlingen en ouders.

Deel daarnaast ook belangrijk nieuws met collega’s en blijf up to date door de meldingen. Meldingen worden, indien nodig, ook in de Classroom of Teams feed meegenomen.

    FEEDBACK    

Feedback

Betrek je leerlingen met (tussentijdse) feedback

Betrek je leerlingen sneller in hun leerproces via de mogelijkheid om feedback te geven. Feedback kan je, als leerkracht, op verschillende plaatsen doen. Je kan feedback geven op klas of vakniveau, per opdracht of op niveau van de doelstelling.

De feedback kan je geven in de vorm van tekst, documenten, video, foto of audio. De leerlingen kunnen deze feedback altijd herbekijken of beluisteren.

    ONLINE LES    

Online les

Geef blended learning een kans via online lessen

Als leerkracht kan je via de planner online lessen inplannen.

Als de school een koppeling heeft met Google of Microsoft dan kan je rechtstreeks via de planner een Google meet of Teams toevoegen aan je les. Daarnaast kan je altijd een eigen link toevoegen.

    OUDERS    

Ouders

Betrek de ouders gedurende het schooljaar

Betrek de ouders in het leerproces van hun kind. Dit kan je doen via het berichtensysteem, via het portfolio waar de ouders mee feedback kunnen geven of via opdrachten.

Daarnaast kunnen ouders het leerproces van hun kind mee opvolgen gedurende het jaar en kan je op voorhand vragen sturen naar de ouders in het teken van het oudercontact.

Participatie voor leerling

  •     COMMUNICATIE    
  •     FEEDBACK    
  •     EVALUATIE    
  •     ONDERSTEUNING    
    COMMUNICATIE    

Communicatie

Communiceren met leerkracht en medeleerlingen

Als leerling heb je de mogelijkheid om te communiceren met je leerkracht(en) en medeleerlingen via ons berichtensysteem.

Daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste activiteiten via de nieuwsberichten en notificaties.

    FEEDBACK    

Feedback

Bekijk je ontvangen feedback online

Als leerling kan je tijdens het schooljaar de feedback van je leerkracht continue opvolgen en hierop inspelen. Naast tekstuele feedback kan je ook feedback ontvangen in de vorm van documenten, video, audio en foto.

Daarnaast kan je zelf feedback versturen naar de leerkracht.

    EVALUATIE    

Evaluatie

Schaal jezelf in via zelfevaluatie

Via Noteble krijg je niet enkel evaluatie vanuit het leerkrachtenstandpunt maar kan je ook zelfevaluatie doen. Hierdoor kan je jezelf inschalen en kan de leerkrachten ook opvolgen hoe je jezelf inschat.

Tijdens de evaluatie kan je ook feedback geven.

    ONDERSTEUNING    

Ondersteuning

Ondersteuning vragen tijdens opdrachten

Als leerling krijg je de mogelijkheid om, bij het maken van de opdrachten, vragen te stellen over de opdracht zelf. Dit kan via het berichtensysteem maar ook rechtstreeks in de opdracht.

Begrijp je een bepaalde stap binnen de opdracht niet? Geen probleem, ook daarrond kan je rechtstreeks je vragen stellen.

Ivolve BV. / Spoorwegstraat 27, 9060 Zelzate / © 2022