Start vandaag met Noteble

Stap voor stap begeleiding door Noteble

01. Intakegesprek

Plan een meeting met ons in waar we kort bespreken wat je zoekt en waar Noteble bij kan helpen.

06. Reflectiemoment (bijsturing)

Indien nodig kan het initiële traject bijgestuurd worden.

Daarnaast werkt Noteble zeer intensief samen met de community om feedback mee te nemen, te analyseren en indien mogelijk te verwerken in het platform.

05. Terugkomsessie (evaluatie)

Een nieuw platform zorgt altijd voor wat gewenning. Daarom is het belangrijk dat jullie de mogelijkheid hebben om vragen te stellen. Daarnaast houden we op een afgesproken moment een online terugkomsessie waar we over het gebruik van het platform gaan alsook de feedback van jullie gebruikers en de tips & tricks rond het verdere gebruik.

02. Kiezen van de pedagogische doelen (vervolggesprek)

Waar sta je op dit moment als school en waar wil je naartoe groeien? Op basis hiervan bepalen we, samen met jullie, de initiële functionaliteiten voor Noteble en een roadmap hoe het platform mee groeit met jullie pedagogische doelen.

03. Opzetten van het platform (voorbereiding)

Hoe verwerken we jullie huidige gegevens en visie in het platform? De omgeving wordt samen met jullie vorm gegeven en de instellingen klaargezet.

04. Infosessie (uitvoering)

Na de voorbereiding hebben we een infomoment met de beheerders en met de leerkrachten. Deze sessie is zowel informatief als hands-on en zal de initiële vragen tackelen.

Ivolve BV. / Spoorwegstraat 27, 9060 Zelzate / © 2022